SRK 125 S

2790 

VÕIMAS 125 MOOTOR

11,2 hj TRX 12 maksimaalne võimsus saavutatakse 9500 p/min juures, maksimaalne pöördemoment aga 10 Nm 7000 p/min juures. Selle mudeli kütusekulu on kuni 2,1 l/100 km, mis koos 13,5-liitrise paagi mahuga teeb sõiduulatuseks üle 600 km!

MUGAV JA AVAR ISTE

Sportlikud kaheosalised graveeritud logoga istmed viitavad täielikult SRK 125 S disainile. Tänu suurele kogusele vahule pakuvad need rohkelt ruumi ja maksimaalset mugavust, ilma et see mõjutaks mootorratta sportlikku kuvandit.  Selle näiteks on kaasreisijate käepidemete disain, mis sulanduvad kaunilt masina sportliku disainiga, jäädes samas tõeliselt funktsionaalseteks.  Madal isteasend annab ka väiksematele sõitjatele suure kindlustunde ja mootorratta turvalise juhitavuse igas teeolukorras.

Topelthällraam

SRK 125 S on üks väheseid mootorrattaid oma klassis, mis on varustatud terasest topelthällraamiga. Konstruktsiooni soliidsus on üks peamisi tunnuseid, mis iseloomustab mootorratta sportlikku käitumist.

ABS PIDURISÜSTEEM

Võimas ketaspidurisüsteem koos elektroonilise ABS-iga ees ja taga tagab täpse pidurdusjõu ja ohutu juhitavuse. Spetsiaalse kujuga lainepidurikettad tagavad optimaalse soojuse hajumise ja pika kasutusea.

TFT EKRAAN

SRK 125 S selge, täiesti loetav kaasaegne TFT-ekraan annab kõik asjakohased ja vajalikud andmed.  See kuvab hetkekiirust, pöördeid, odomeetrit, paagi sisu, sõiduaega ja sisaldab ka käigunäidikut.  Päeva-/öörežiimis kohandub ekraan automaatselt ümbritseva valgusega.  Samuti on kokpitis integreeritud USB A ja USB C port.

USB PESA

Lisaks TFT-paneelile on kokpitti integreeritud ka USB-A ja USB-C port. Neid saab kasutada mobiiltelefoni laadimiseks või navigatsioonisüsteemi ühendamiseks. Loomulikult on USB-pesadel veekindel kummist kate.

Upside Down ESIVEDRUSTUS

Pööratud kahvel läbimõõduga 35 mm ja ratta käik 110,5 mm täiendab sportliku orientatsiooni paketti, ühendades endas mugavuse ja dünaamilise sõidu.

MINIMALNE DISAIN – AGRESSIIVNE VÄLIMUS

Mootorratta tagumise osa disain ja plastikud istmete all viitavad kogu masinale – minimalistlikud vormid ning LED-tehnoloogia tagavalgustuse ja suunatulede jaoks.

TÄISLED VALGUSTUS

Moodne LED-esilatern, suunatule- ja tagatulede tehnoloogia on kergesti hooldatav ning tagab optimaalse nähtavuse ja ideaalselt valgustatud teed hämaras ja pimedas.

SPETSIFIKATSIOON

Mootor

Mootori tüüp

Ühesilindriline, 4V, SOHC, vedelikjahutusega

Läbimõõt ja Kolvikäik

54 x 54,5 mm

Mootori maht

125 cm3

Mootori Võimsus

11 kW (15 hj) / 9500 p/min

Pöördemoment

12 Nm / 7000 p/min

Kütuse sisselase ja süüde

Elektrooniline kütuse sissepritse

Käivitussüsteem

Elektriline starter

Käigukast

6-käiguline

Sidur

Märg, mitme kettaga

Kere parameetrid

Esivedrustus

Teleskoop Upside-Down

Tagavedrustus

Teleskoop spiraalvedru

Esiratas

100/80-17"

Tagaratas

130/70-17"

Esipidur

Ketas 260mm / ABS

Tagapidur

Ketas 240mm / ABS

Mõõtmed

Pikkus x Laius x Kõrgus

1970 x 785 x 1070 mm

Teljevahe

1345 mm

Istmekõrgus

790 mm

Kliirens

190 mm

Kaal

143 kg

Kütusepaagi maht

10 L